نسل جدید آسانسورها :: وبسایت شخصی مهدی صالح

وبسایت شخصی مهدی صالح

پشتیبان وبسایت اصلی mahdi-saleh.ir ...

وبسایت شخصی مهدی صالح

پشتیبان وبسایت اصلی mahdi-saleh.ir ...

مطالب برگزیده
معرفی و فیلم آموزشی نرم افزار SACS

معرفی نرم افزارSACS(Structural Analysis Computer System)

 

http://bayanbox.ir/view/8145519423849021095/Offshore-SACS-629x121-0714.jpg

 یک برنامه با تحلیل اجزای محدود است که کاربرد آن در مهندسی عمران به ویژه در تحلیل سازه های ساحلی و فراساحلی می باشد. این برنامه از چند تحلیل اجزای سازه ای مختلف سازگار با هم تشکیل شده است که ارتباط این تحلیل ها با یکدیگر نیاز به مجهولات مختلف در تحلیل کلی سازه را بر طرف می کند. به عبارت دیگر خروجی یک تحلیل ورودی مورد نیاز دیگری می باشد. تمامی این قسمت ها شامل استاندارد های مهندسی مختلف به صورت از پیش تعیین شده می باشد. برای سهولت کار با این نرم افزار توسط کاربر، این امکان مهیا شده است که ورودی داده ها به طور انتخابی با سیستم استاندارد واحد ها (SI) یا سیستم انگلیسی باشد.

برای دانلود فیلم های آموزشی به ادامه مطلب مراجعه نمایید.

وبسایت شخصی مهدی صالح
اللَّهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجَ
خدایا فرج ولی خود را تعجیل فرما و در یاری او شتاب نما و مارا از یاوران و یاران او قرار ده و فیض شهادت در پیشگاه او را نصیب ما گردان

رهروان فاطمه (س)
آخرین نظرات

http://bayanbox.ir/view/1451117590417247597/ADV-telegram.jpg

http://bayanbox.ir/view/5828763466581897755/ADV-instagram.jpg

http://bayanbox.ir/view/5515722926436550078/ADV-aparat.jpg

نسل جدید آسانسورها

کارخانه های ژاپنی رقابت برای ساخت سریع ترین آسانسور جهان را آغاز کرده اند.
 کارخانه های ژاپنی در کنار تمایل شدید بازار داخلی، مشتاق هستند تا ساختمان های بلندمرتبه در سراسر جهان را با آسانسورهای ساخت این کشور، مجهز کنند.

آنها در تلاش هستند تا آسانسورهایی تولید کنند که توانایی حرکتی با سرعت بیش از یک هزار متر در دقیقه (16.6متر بر ثانیه) را داشته باشد. در حال حاضر آسانسورهای معمولی سرعتی حدود 5 متر بر ثانیه دارد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی ساختمان ایران، تمایل برای این نوع آسانسورها در کشورهای نفت خیز منطقه خاورمیانه و همچنین چین افزایش یافته است.
این گزارش می افزاید: در ماه گذشته میلادی (دسامبر) شرکت ژاپنی توشیبا، سازنده آسانسور و یک شرکت سیستم های ساختمانی این کشور، سفارشی را برای ساخت 93آسانسور از کشور امارات عربی متحده به مبلغ 3/2میلیارد ین دریافت کرده اند.


دیگر شرکت های بزرگ ژاپنی که دست اندرکار ساخت آسانسور هستند، از جمله شرکت های میتسوبیشی و هیتاچی نیز آزمایشگاه هایی برای ساخت آسانسورهای پرسرعت ایجاد کرده اند.
به گزارش کیودو، در ماه سپتامبر 2007 میلادی (شهریور) نیز شرکت ژاپنی میتسوبیشی برج 173متری ویژه آزمایش آسانسورهای با سرعت بالا را مورد آزمایش قرار داد و شرکت هیتاچی نیز در نظر دارد تا مشابه چنین آزمایشگاهی را با ارتفاع 203متر در ماه فوریه سال جاری میلادی در استان ایباراکی این کشور احداث کند.
برج ویژه آزمایش آسانسورهای با سرعت بالای هیتاچی، بلندترین برج در جهان خواهد بود و پس از آن میتسوبیشی در رده دوم قرار می گیرد.
بر اساس گزارش اتحادیه سازندگان آسانسور در ژاپن، سریع ترین آسانسورها در ژاپن در برج های 70طبقه در استان یوکوهاما در حال فعالیت هستند که سرعت آنها 750متر در دقیقه است.
سریع ترین آسانسور جهان در ساختمان 101طبقه ای در تایپه در حال فعالیت است که توسط شرکت توشیبا ساخته شده است که با سرعت یک هزار و 10 متر در دقیقه افراد را در این برج جابه جا می کنند.
شرکت هیتاچی در نظر دارد تا سرعت این جابه جایی توسط آسانسورها را به یک هزار و 300متر در دقیقه برساند و این رکورد را در جهان بشکند و ساخت برج آزمایشگاهی از سوی این شرکت در استان ایباراکی با این هدف انجام می شود.
شرکت های سازنده آسانسور نظیر هیتاچی در تلاش هستند تا آسانسورهایی با ظرفیت جابه جایی پنج تن که معادل وزن 70نفر است، تولید کنند.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی